תבשיל שעועית ברוטב אדום
שעועית ברוטב אדום עם המון טעמים עשירים שאני מכינה כשבאלי ארוחת צהריים צמחונית וטעימה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה וחצי
קל להכנה
פרווה
500 גרם שעועית לבנה שהשרנו לילה בקערה עם מים
4 כפות שמן
1 בצל לבן קצוץ
5 שיני שום פרוסות דק
3 עלי סלרי קצוצים
כף גדושה רסק עגבניות
מלח
פלפל
כף פפריקה
כפית כמון
בסיר רחב נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן עד להזהבה קלה ונוסיף שום וסלרי
נטגן עוד כ3 דקות ונוסיף רסק עגבניות ותבלינים
נערבב היטב ונוסיף את השעועית לאחר סינון ושטיפה טובה שלה.
נוסיף 5 כוסות מים רותחים ונבשל שעתיים על אש נמוכה/בינונית או עד שהשעועית רכה ונימוכה.
נגיש לצד אורז לבן
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר