תבשיל קוביות אסאדו עם תחתיות ארטישוק , גזר גמדי ואפונה
זמן הכנה
3 וחצי שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
3 וחצי שעות
קל להכנה
בשרי
קילו וחצי קוביות שפונדרה
בצל גדול פרוס דק
4 כפות שמן
שקית תחתיות ארטישוק של סנפרוסט
2 כוסות גזר גמדי ׳סנפרוסט׳
2 כוסות אפונה ׳סנפרוסט׳
מלח
פלפל
כף חוויג׳
כף כמון
כף פפריקה
2 כוסות מים
בסיר המיועד לתנור נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן כמה דק ונוסיף את הבשר לצריבה טובה משני הצדדים.
נוסיף מלח ופלפל
נוסיף תחתיות ארטישוק
גזר גמדי ואפונה. נוסיף מים רותחים וניתן לסיר לרתוח טוב למשך רבע שעה
נכסה בנייר אפיה ולאחר מכן מכסה
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 3 שעות
נגיש עם כוסברה טרייה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר