תבשיל צלי כתף רך כמו חמאה עם אפונה
זמן הכנה
3 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
3 שעות
קל להכנה
בשרי
קילו צלי כתף שבשלנו 3 שעות עם מים מלח פלפל אנגלי ועלי דפנה –
לאחר בישול נכניס לקירור כמה שעות ונפרוס
בצל גדול חתוך לרצועות
4/5 שיני שום
2 כוסות אפונה
רבע כוס שמן
מלח
פלפל
כפית כורכום
כפית חוויג׳ למרק
בסיר נטגן את הבצל עד להזהבה קלה ונוסיף את השום
נוסיף את התבלינים ומים רותחים עד חצי מהסיר.
נבשל רבע שעה ונוסיף את הבשר .
נוסיף את האפונה ונשים נייר אפיה רטוב מעל הרוטב
(שהבשר לא יתייבש למעלה)
נבשל למשך שעתיים על אש נמוכה.
נגיש לצד אורז לבן
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר