לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
תבשיל סופריטו בשר

תבשיל סופריטו בשר

זמן הכנה

שלוש שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

תבשיל סופריטו בשר

תבשיל סופריטו בשר ראשי

2 קילו בשר כתף מספר 5 חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות עבות
5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים-
לטגן בשמן עמוק ולהניח בצד.
ראש שום שלם מפורק
3/4 כוס שמן
כף גדושה מלח
כף שטוחה פלפל שחור
כפית כורכום
כפית פפריקה

לחמם 3/4 שמן בסיר ולצרוב את הבשר משני הכיוונים.
להוציא לקערה להוסיף את שארית השמן ולהכניס את הבצל, לטגן כמה דק עד שהוא מזהיב ולהחזיר את הבשר.
להניח בזהירות את הצ׳יפס ולפזר את השום.
לפזר את התבלינים ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים.
לשים על אש גבוהה לרתיחה 20 דק.
לאחר מכן לכסות את הסיר בנייר אפיה נייר כסף ומכסה-
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעתיים וחצי.
בעשר דק האחרונות להוריד את המכסה כדי להשחים מעט מלמעלה.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *