תבשיל סופריטו בשר
זמן הכנה
שלוש שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שלוש שעות
קל להכנה
בשרי
2 קילו בשר כתף מספר 5 חתוך לקוביות בינוניות
3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות עבות
5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים-
לטגן בשמן עמוק ולהניח בצד.
ראש שום שלם מפורק
3/4 כוס שמן
כף גדושה מלח
כף שטוחה פלפל שחור
כפית כורכום
כפית פפריקה
לחמם 3/4 שמן בסיר ולצרוב את הבשר משני הכיוונים.
להוציא לקערה להוסיף את שארית השמן ולהכניס את הבצל, לטגן כמה דק עד שהוא מזהיב ולהחזיר את הבשר.
להניח בזהירות את הצ׳יפס ולפזר את השום.
לפזר את התבלינים ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים.
לשים על אש גבוהה לרתיחה 20 דק.
לאחר מכן לכסות את הסיר בנייר אפיה נייר כסף ומכסה-
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעתיים וחצי.
בעשר דק האחרונות להוריד את המכסה כדי להשחים מעט מלמעלה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר