לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
תבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות

תבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות

קודם כל נתחיל בזה שאם אתם רוצים אסאדו רך ומתפרק חשוב מאוד להשתמש בנתח טרי איכותי ומשוייש במידה נכונה. לא עם כל נתח אסאדו תצא לכם התוצאה הזו , לכן בחירת הנתח חשובה לא פחות מכל התהליך עצמו.

זמן הכנה

3.5 שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

תבשיל אסאדו עם תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות

בשר-חדש-1

רבע כוס שמןקילו אסאדו ללא עצם
2 בצל גדולים חתוכים גס
3 תפוחי אדמה מהזן האדום קלופים וחתוכים גס
כפית סוכר חום
כף מלח
חצי כף פלפל שחור
כפית פפריקה
2 כפות דבש/סילאן

נחמם סיר איכותי עם השמן . חשוב מאוד להשתמש בסיר שמפזר חום באחידות ושנכנס לתנור.
נוסיף את הבצל והסוכר חום ונטגן כמה דקות
נוסיף את האסאדו לצריבה טובה משני הכיוונים
נוסיף מלח פלפל תפוחי אדמה דבש ופפריקה.
נערבב ונוסיף מים רותחים עד כיסוי.
נבשל על אש גבוהה למשך חצי שעה.
ניקח נייר אפייה נקמט אותו נרטיב ונסחוט,
נניח על גבי התבשיל ונכסה עם מכסה
נכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 3 וחצי שעות.
בסיום נוריד את המכסה לעוד רבע שעה.
מבטיחה לכם שהתבשיל הזה מדהים .
טעמים מדוייקים ורך ברמות

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *