לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
תבשיל אסאדו ובטטה קיסביה (ארטישוק ירושלמי)

תבשיל אסאדו ובטטה קיסביה (ארטישוק ירושלמי)

זמן הכנה

3 וחצי שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

תבשיל אסאדו ובטטה קיסביה (ארטישוק ירושלמי)

תבשיל אסאדו ובטטה קיסביה (ארטישוק ירושלמי)

קילו וחצי אסאדו שפונדרה טרי חתוך לקוביות
2 כרישה חתוכה
7/8 ארטישוק ירושלמי קלוף
רבע כוס שמן
3 עלי סלרי
מלח גס
פלפל גרוס
סיבוב דבש

ניקח סיר שמיועד לתנור נחמם שמן ונצרוב את האסאדו משני הכיוונים צריבה יפה וטובה.
נוסיף את הכרישה והארטישוק ירושלמי.
נוסיף מלח פלפל דבש וסלרי.
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל רבע שעה על אש גבוהה
נכסה ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 3 וחצי שעות.
התבשיל יוצא רך ועסיסי בטירוף .
והארטישוק ירושלמי והכרישה בכלל חלום💥

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *