תבשיל אסאדו ובטטה קיסביה (ארטישוק ירושלמי)
זמן הכנה
3 וחצי שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
3 וחצי שעות
קל להכנה
בשרי
קילו וחצי אסאדו שפונדרה טרי חתוך לקוביות
2 כרישה חתוכה
7/8 ארטישוק ירושלמי קלוף
רבע כוס שמן
3 עלי סלרי
מלח גס
פלפל גרוס
סיבוב דבש
ניקח סיר שמיועד לתנור נחמם שמן ונצרוב את האסאדו משני הכיוונים צריבה יפה וטובה.
נוסיף את הכרישה והארטישוק ירושלמי.
נוסיף מלח פלפל דבש וסלרי.
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל רבע שעה על אש גבוהה
נכסה ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך 3 וחצי שעות.
התבשיל יוצא רך ועסיסי בטירוף .
והארטישוק ירושלמי והכרישה בכלל חלום💥
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר