שעועית לימה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה וחצי
קל להכנה
פרווה
3 כוסות שעועית לימה מושרות 24 שעות במים עם כף אבקת סודה לשתיה.
5 שיני שום קצוצות
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה
כפית כמון
3 כפות שמן
לאחר השרייה של 24 שעות נשטוף היטב את השעועית ונכניס לסיר.
נוסיף את השום הפלפל והפפריקה .
נוסיף שמן ומים רותחים עד כיסוי.
נבשל עד שהשעועית רכה- השעועית לימה שותה המון נוזלים אז כל פעם שנגמרים הנוזלים נוסיף שוב עד שהיא נעשת רכה.
כששעועית מוכנה נוסיף מלח וכמון ונגיש על אורז שערייה ולצד סלט קצוץ.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר