לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל ואורז

כילדה שחוזרת מבית הספר -הארוחה שהכי שמחתי שאמא שלי מכינה (אחרי פסטה כמובן) זה אורז לבן עם שניצל שהייתי מוסיפה לו הר מלא בקטשופ😍 ככה הכי אהבתי. ועד היום אני מבינה למה , כי זה כלכך פשוט וכלכך טעים✨ רושמת לכם את הגרסא שהכנתי הפעם לשניצל

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

שניצל ואורז

שניצל ואורז

חצי קילו שניצל דק
2 ביצים
רבע כוס רוטב צ׳ילי מתוק
רבע כוס רוטב סויה
כף חרדל דיז׳ון חלק
מלח
פלפל
פרורי לחם
שמן לטיגון

ניקח קערה ונשבור אליה את הביצים
נוסיף את הרטבים. מלח ופלפל
נערבב היטב ונכניס את השניצלים
נערבב שוב ונניח במקרר לשעה לפחות
בנתיים ניקח נייר אפיה ונפרוס על גבי משטח העבודה
נשפוך פרורי לחם ונצפה את השניצל משני הכיוונים.
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק ונטגן את השניצל משני הצדדים.
נגיש לצד אורז לבן ומלא קטשופ

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *