לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שניצל דק דק

"ערב אחד היה יומולדת לחמי אצלי בבית וארחתי 30 איש. חשבתי איך להקל על עצמי עם ההכנות, אז כל מה שיכולתי הכנתי מראש כדי שישאר לי רק הגשות בערב. חלק מהמאכלים שהוגשו היה גם שניצל . הכנתי אותו בבוקר ושמתי בתוך הבלילה . אחרי שעתיים ציפיתי בפרורי לחם והחזרתי למקרר. בערב הוצאתי מהמקרר וישר זרקתי לשמן הרותח והתוצאה? הפתיעה גם אותי. השניצל יצא מושלם ! הפרורים נדבקו אליו באופן מדהים והוא ספג טעמים נפלאים. אז יאלה למתכון שלי לשניצל👇🏻"

זמן הכנה

15 דקות לא כולל זמן מנוחה במקרר

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

שניצל דק דק

שניצל דק דק

חצי קילו שניצל דק טרי
3 ביצים
כף גדושה חרדל דיז׳ון חלק
חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה מתוקה

נערבב את כל מרכיבי הבלילה ונכניס את השניצלים.
׳נעסה׳ אותם מעט ונכניס למקרר לשעה לפחות.
נוציא מהמקרר ונצפה בפרורי לחם עם מעט שומשום
בצורה כזו שאנחנו ׳מדביקים׳ את הפירורים לשניצל
נכניס למקרר לשעה לפחות (מומלץ יותר)
ונטגן בשמן עמוק עד הזהבה רצויה משני הצדדים

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *