שניצל דק דק
"ערב אחד היה יומולדת לחמי אצלי בבית וארחתי 30 איש.
חשבתי איך להקל על עצמי עם ההכנות, אז כל מה שיכולתי הכנתי מראש כדי שישאר לי רק הגשות בערב.
חלק מהמאכלים שהוגשו היה גם שניצל .
הכנתי אותו בבוקר ושמתי בתוך הבלילה . אחרי שעתיים ציפיתי בפרורי לחם והחזרתי למקרר.
בערב הוצאתי מהמקרר וישר זרקתי לשמן הרותח
והתוצאה? הפתיעה גם אותי.
השניצל יצא מושלם ! הפרורים נדבקו אליו באופן מדהים
והוא ספג טעמים נפלאים.
אז יאלה למתכון שלי לשניצל👇🏻"
זמן הכנה
15 דקות לא כולל זמן מנוחה במקרר
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי