שוק טלה עם ירקות ברוטב יין
באלכם להרשים את האורחים לשולחן החג?
הכנתי לכם מנה של שוק טלה לצד מלא ירקות ורוטב יין מעולה בתנור שכל כך קל להכין וזו המנה הכי מרשימה שיש
זמן הכנה
4 וחצי שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
4 וחצי שעות
קל להכנה
בשרי
שוק טלה טרי
2 תפוחי אדמה חתוכים לסירות
3 גזרים חתוכים למקלות
בצל סגול
4 ארטישוק ירושלמי
3 מקלות סלרי
ראש שום פרוס
חופן צימוקים לבנים
לרוטב:
2 כפות גדושות חרדל דיז׳ון גרגירים
כף מלח
כפית פלפל
חצי כוס סילאן טבעי
חצי כוס שמן זית
2 כוסות יין אדום
את השוק טלה נניח על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה
נחרוץ מעט את הבשר של השוק טלה וננעץ את השיני שום.
נפזר מסביב את כל הירקות.
נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך על השוק טלה ועל הירקות.
נפזר צימוקים, נכסה את התבנית היטב שהאדים לא יצאו.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 4 שעות.
בעשרים דק האחרונות נוריד מכסה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר