ריזוטו פתיתים פסטו
ריזוטו פתיתים ברוטב פסטו שיוצא קרמי בטירוף וכלכך קל להכנה
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
חצי שעה
קל להכנה
חלבי
3 כוסות עלי בזיליקום טריים
4 שיני שום
רבע כוס צנוברים קלויים
חצי כוס פרמז׳ן מגורד
חצי כוס שמן זית איכותי
כפית מלח
כוס פתיתים
כוס מים רותחים
בכלי יעודי נשים את העלי בזיליקום השום הצנוברים והמלח.
נוסיף שמן זית.
ניקח מוט בלנד – אני השתמשתי במערכת מיקסר ובלנדר ידני החדש של נינג׳ה שהוא עוצמתי בטירוף.
בעל להב חזקה מאוד שנתן לי מרקם חלק לפסטו.
הבלנדר מוט מגיע יחד עם קוצץ מזון ומיקסר ידני.
3 ב1 (פרטים וקוד קופון עכשיו בסטורי)
לאחר טחינת הפסטו נעבור להכנת הפתיתים.
בסיר נשים את הפתיתים ומים רותחים
נבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב מידי פעם
כשהפתיתים שתו את כל המים נוסיף 2 כפות גדושות מהפסטו שהכנו.
נערבב היטב ונגיש בצלחת יפה
נפזר עוד מעט פרמז׳ן ונזלף שמן זית.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר