רוזעלך לוטוס שמתחסלים בשניות
לפני שנתחיל כמה דגשים :
חשוב מאוד לרדד את הבצק מאוד דק .
אני ממליצה לאחר רידוד לחתוך את הבצק באמצע ככה שהגלגול של הרולדה יהיה קצר יותר ואז יצאו רוזעלך קטנים קטנים
זמן הכנה
שעה ורבע
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה ורבע
קל להכנה
פרווה
4 וחצי כוסות קמח
כף שמרים
כף סוכר
חצי כוס שמן זית
320 מ׳ל מים חמימים
כף מלח
בקערת המיקסר לשים קמח סוכר ושמרים ולערבב היטב
להוסיף שמן זית ומים וללוש חמש דק
להוסיף את המלח וללוש עוד 3 דק
להוציא את הבצק לקערה משומנת ולכסות היטב
לשים בהתפחה שעה או עד הכפלת הנפח.
לחלק את הבצק ל4 חתיכות שוות וכל חתיכה לפתוח ולרדד דק דק
למרוח לוטוס/נוטלה ולחצות את הבצק ל2
לגלגל כל חלק בעדינות ולחתוך לריבועים קטנים
לשים בתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ל10 דק בלבד!
להוציא מהתנור ולאחר קירור לבזוק אבקת סוכר.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר