קראמבל תפוחים מושלם שאתם חייבים להכין
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
בינוני
כשרות
חלבי
שעה
בינוני
חלבי
לשכבת פירורי הבצק:
2 כוסות קמח
רבע כוס סוכר
רבע כוס סוכר חום כהה
רבע כפית מלח
חצי כפית קינמון
1 כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לשכבת התפוחים:
6 תפוחים ירוקים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 כפות מיץ לימון סחוט
רבע כוס סוכר
רבע כוס סוכר חום כהה
כף קורנפלור
חצי כפית קינמון
גרדת לימון
להכנת שכבת הפירורים:
בקערה גדולה לערבב את הקמח, סוכרים, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
להוסיף את קוביות החמאה הקרה ובעזרת הידיים למעוך את החמאה עם האצבעות בתוך תערובת הקמח עד שהחמאה נטמעת היטב בקמח ונוצרים פירורים .
לשכבת התפוחים:
בקערה גדולה לערבב את התפוחים עם הלימון, סוכרים, קורנפלור, גרדת לימון וקינמון.
להניח את תערובת התפוחים בתבנית האפייה,
לפזר מעל התפוחים את פירורי הבצק בשכבה אחידה.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לאפייה של 40-50 דקות, עד ששכבת הבצק משחימה מעט, ונוצרים לנו בועות קטנות בצידי התבנית .
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר