לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
קציצות ׳מטבוחה׳ רכות ונימוחות

קציצות ׳מטבוחה׳ רכות ונימוחות

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

קציצות ׳מטבוחה׳ רכות ונימוחות

קציצות ׳מטבוחה׳ רכות ונימוחות

לתערובת הבשר :
תפוח אדמה בינוני
בצל בינוני
צרור כוסברה
נטחן הכל יחד למחית חלקה ונסנן מנוזלים
500 גרם בשר טחון טרי
חצי כוס פרורי לחם
2 כפות שמן
מלח
פלפל
חצי כפית בהרט
לערבב את כל המרכיבים היטב יחד וללוש 3/4 דק.
לכסות את הקערה ולשים במקרר.

לרוטב:
5 עגבניות בינונית קלופות וטחונות
8 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות סילאן
חצי כוס שמן
כף גדושה פפריקה
פלפל
מלח
כוס וחצי מים

ניקח סיר ונתחיל לשים את כל המרכיבים של הרוטב בהדרגה לפי הסדר בסרטון חוץ מהמים ונדליק את האש.
נכסה את הסיר ונבשל כמה דקות.
לאחר מכן נוסיף את הכוס וחצי מים ונבשל עוד עשרים דק.
בזמן הזה נגלגל את הקציצות ונניח בסיר.
נשקשק בעדינות שהרוטב יגיע לכל הקציצות
נבשל למשך 40 דק על אש נמוכה תוך כדי שיקשוק מידי פעם.
לאחר 40 דק נוריד מכסה לעוד כמה דקות או שנכניס לתנור על 180 מעלות עד השחמה קלה ועדינה.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *