קציצות רכות רכות ברוטב אפונה ושומר חלומיות
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
קילו בשר טחון
2 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
1 צרור כוסברה
חצי כוס פרורי לחם
מלח
פלפל
כף כמון
2 כפות שמן
לרוטב :
1 בצל חתוך לרצועות
2 כוסות אפונה
2 שומר חתוך
מלח
פלפל לבן
כף כורכום
כפית פפריקה גרוסה
רבע כוס שמן
במעבד מזון נשים את הבצל תפוחי אדמה וכוסברה ונטחן.
נשים על גבי מסננת שירדו כל הנוזלים
נוסיף לקערה עם הבשר טחון
נוסיף פרורי לחם שמן ותבלינים ונלוש היטב.
בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נוסיף את השומר והאפונה ומיד לאחר מכן את התבלינים
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונכסה למשך עשרים דקות על אש בינונית.
בנתיים נגלגל את הקציצות ונוסיף לסיר
נבשל למשך חצי שעה על אש בינונית ולאחר מכן נכניס לתנור על 170 מעלות למשך 20 דקות .
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר