לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב אדום חריף

קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב אדום חריף

לפני חודשיים הייתי אצל גיסתי לעתיד. ואמא שלה הכינה סיר קציצות הכי טעים שאכלתי בחיי העלתי את הסיר לסטורי וכולכם בקשתם בטירוף מתכון. היא שלחה לי מתכון אבל כרגיל לקחתי אותו למקום שלי ושיניתי קצת, ותקשיבו.. יצא סיר חלומי !! רוטב חריף סמיך וקציצה מפוצצת טעמים.

זמן הכנה

שעתיים

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב אדום חריף

IMG_1293

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון טרי
2 בצלים קצוצים מטוגנים היטב
3 שיני שום כתוש
צרור כוסברה קצוצה
3 עלי סלרי קצוצים ללא גבעול
מלח
פלפל
כפית כמון
כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית

נלוש היטב נעשה קציצות ונניח על מגש.
נכניס למקרר להתייצבות

לרוטב:
2 בצלים פרוסים דק
5 כפות שמן
3 גבעולי סלרי קצוצים גס
2 פלפל צ׳ילי פרוסים לחצי
2 חופנים עגבניות שרי חצויות
6 תפוחי אדמה פרוסים לחצי
מלח
פלפל
כף פפריקה
כפית כורכום
2 כפות סילאן טבעי

אופן הכנה:
נחמם סיר ונוסיף את הבצל
לאחר השחמה קלה תות כדי ערבוב נוסיף שמן ונטגן עוד כמה דקות.
נוסיף סלרי פלפל צ׳ילי ועגבניות שרי ונערבב
נוסיף תבלינים ונפתח אותם בשמן
נוסיף תפוחי אדמה וסילאן
נוסיף 3 כוסות מים רותחים ונכסה את הסיר לבישול של חצי שעה

נוסיף את הקציצות אל הסיר ונשקה אותן ברוטב.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך שעה מכוסה.
נוריד מכסה ונעלה ל180 מעלות לעוד עשרים דקות.
נגיש לצד קוסקוס/אורז לבן
בתאבון🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *