קציצות ברוטב ׳חמוסטה׳ בדיוק כמו הקובה רק בלי קובה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
חצי ק׳ג בשר טחון טרי
1 תפוח אדמה
1 בצל גדול
חבילת כוסברה
לטחון הכל יחד לסנן מנוזלים ולהוסיף לבשר
להוסיף חצי כוס פרורי לחם
3 כפות שמן
מלח
פלפל
כפית כמון
חצי שקית אבקת אפיה
ללוש הכל יחד למשך כמה דק ולהכניס למקרר מכוסה.
–
לרוטב:
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסות
צרור סלק ירוק קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
חומוס שימורים (או מושרה)
מלח
פלפל
כפית כורכום
כפית פפריקה גרוסה
2 לימונים סחוטים
רבע כוס שמן
בסיר נחמם את השמן ונוסיף את הבצל .
נטגן עד הזהבה קלה ונוסיף את השום
מיד לאחר מכן נוסיף את החומוס ונטגן עוד שתי דק
נוסיף תבלינים ונערבב
נוסיף את הסלק הירוק והכוסברה ונוסיף 3 כוסות מים רותחים,
נוסיף את המיץ לימון ונבשל הכל כ20 דקות.
לאחר מכן נגלגל קציצות (לאחר שהיו בקירור) ונוסיף לסיר .
נבשל חצי שעה על אש בינונית תוך כדי השקייה של הקציצות מידי פעם.
לאחר חצי שעה נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לעשרים דקות.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר