קציצות ברוטב ׳חמוסטה׳ בדיוק כמו הקובה רק בלי קובה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
קציצות ברוטב ׳חמוסטה׳ בדיוק כמו הקובה רק בלי קובה

שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
חצי ק׳ג בשר טחון טרי
1 תפוח אדמה
1 בצל גדול
חבילת כוסברה
לטחון הכל יחד לסנן מנוזלים ולהוסיף לבשר
להוסיף חצי כוס פרורי לחם
3 כפות שמן
מלח
פלפל
כפית כמון
חצי שקית אבקת אפיה
ללוש הכל יחד למשך כמה דק ולהכניס למקרר מכוסה.
–
לרוטב:
1 בצל גדול חתוך לקוביות
4 שיני שום פרוסות
צרור סלק ירוק קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
חומוס שימורים (או מושרה)
מלח
פלפל
כפית כורכום
כפית פפריקה גרוסה
2 לימונים סחוטים
רבע כוס שמן
בסיר נחמם את השמן ונוסיף את הבצל .
נטגן עד הזהבה קלה ונוסיף את השום
מיד לאחר מכן נוסיף את החומוס ונטגן עוד שתי דק
נוסיף תבלינים ונערבב
נוסיף את הסלק הירוק והכוסברה ונוסיף 3 כוסות מים רותחים,
נוסיף את המיץ לימון ונבשל הכל כ20 דקות.
לאחר מכן נגלגל קציצות (לאחר שהיו בקירור) ונוסיף לסיר .
נבשל חצי שעה על אש בינונית תוך כדי השקייה של הקציצות מידי פעם.
לאחר חצי שעה נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לעשרים דקות.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר