קציצות ברוטב פטריות
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
בינוני
כשרות
בשרי
שעה וחצי
בינוני
בשרי
חצי קילו בשר טחון טרי
1 תפוח אדמה קטן
1 בצל קטן
חצי צרור כוסברה
את כל הירקות נטחן יחד עד למצב של מחית,
נסנן ונוסיף לתערובת הבשר.
נוסיף –
חצי כוס פרורי לחם
כף מלח
כף שטוחה בהרט
כפית פלפל שחור
כפית אבקת אפיה
שלוק שמן .
נלוש הכל יחד למשך חמש דק. נגלגל קציצות ונניח במקרר.
לרוטב:
בצל גדול קצוץ דק
2 כפות שמן
סלסלאת פטריות חתוכות לפרוסות
2 עלי סלרי קצוצים דק
3 עלי בצל ירוק קצוצים דק
מלח
פלפל
כף שטוחה בהרט
כף שטוחה כורכום
2 כפות סילאן טבעי
2 כוסות מים רותחים.
בסיר נחמם את השמן ונוסיף את הבצל
נטגן עד להזהבה ונוסיף את הפטריות.
נטגן יחד עוד כמה דקות נוספות,
נוסיף את התבלינים והסילאן
נפתח אותם בשמן ונוסיף מים רותחים.
ניתן לסיר לבעבע ונוסיף את הקציצות
נפזר את הסלרי והבצל ירוק .
נשקשק את הסיר ונשים על אש גבוהה עשר דק
לאחר מכן נמניך את האש לעוד 40 דק.
לקראת סוף הבישול נוריד מכסה לתת צבע עמוק לקציצות ולצמצם את הרוטב.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר