קוביות אסאדו ברוטב פטריות
המתכון הזה לאסאדו הוא המתכון הכי קל שתכינו.
חשוב להשתמש בנתח אסאדו (שפונדרה) טרי
תבלינים טריים ואת כל שאר העבודה התנור יעשה לכם
זמן הכנה
שלוש וחצי שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שלוש וחצי שעות
קל להכנה
בשרי
קילו שפונדרה חתוך לקוביות
2 בצלי חתוכים גס
2 סלסלאות פטריות חצוכות לרבעים
3 כפות שמן
כף שטוחה מלח
כפית פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה
כפית כמון
כפית כורכום
3 כפות סילאן
2 כוסות מים רותחים
בסיר המיועד לתנור נחמם שמן
נוסיף את הבצל ונטגן קלות
נוסיף את הקוביות בשר ונצרוב היטב מ2 הצדיים
נוסיף את התבלינים והסילאן
נוסיף את הפטריות והמים חמים
נכסה בנייר אפייה רטוב ולאחר מכן במכסה
נכניס לתנור על 170 מעלות למשך 3 וחצי שעות
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר