לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
קוביות אסאדו בבישול ארוך עם דלעת בטטה וערמונים

קוביות אסאדו בבישול ארוך עם דלעת בטטה וערמונים

קוביות אסאדו (שפונדרה) בבישול ארוך עם בטטה דלעת וערמונים. תבשיל מעט מתקתק שאפשר להגיש לצד אורז לבן או לצד קוסקוס. מה אני הכי אוהבת בו ? שמכינים אותו בקלי קלות בלי שום מאמץ. והטעם יוצא מושלם !

זמן הכנה

4 שעות כולל

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

קוביות אסאדו בבישול ארוך עם דלעת בטטה וערמונים

IMG_8707

קילו וחצי שפונדרה קוביות
3 כפות שמן
2 בצלים פרוסים
1 קוביית דלעת בינונית
2 בטטה חתוכה גס
1 חבילת ערמונים
3 עלי סלרי קצוצים גס
מלח
פלפל
כף פפריקה מתוקה
כפית קינמון
2 כפות סילאן 100% טבעי

בסיר נחמם את השמן ונוסיף בצל
נטגן קלות ונוסיף את הבשר
נוסיף מלח פלפל ונצרוב היטב.
נהפוך את הקוביות בשר לצריבה מהצד השני
נוסיף דלעת. בטטה. ערמונים. וסלרי.
נוסיף פפריקה קינמון וסליאן.
נוסיף מים רותחים עד כיסוי הבשר והירקות
נביא לרתיחה למשך רבע שעה
נכסה בנייר אפייה רטוב ומכסה
נכניס לתנור על 170 מעלות למשך 3.5 שעות טורבו.
בעשרים דקות האחרונות נוריד מכסה להשחמה יפה
בתאבון❤️

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *