לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
קדירת בשר מפורק עם מלא ירקות שורש בבישול איטי

קדירת בשר מפורק עם מלא ירקות שורש בבישול איטי

זמן הכנה

4 שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

קדירת בשר מפורק עם מלא ירקות שורש בבישול איטי

קדירת בשר מפורק עם מלא ירקות שורש בבישול איטי ראשי

קילו בשר כתף מספר 5 טרי
5 גזרים צבעוניים
1 כרישה
2 בצל
3 תפוחי אדמה
חצי כוס שמן
כוס וחצי יין אדום משובח
4 כפות סילאן איכותי
מלח
פלפל

בסיר מיועד לתנור נשים שמן ונחמם אותו
ניקח את נתח הבשר ונצרוב היטב מכל הכיוונים
נוציא את הנתח ונוסיף את כל הירקות לטיגון קליל
נעשה מקום בסיר ונחזיר את הצלי פנימה
נוסיף את שאר המרכיבים ונשים על אש גבוהה למשך ישר דק לרתיחה מלאה,
נסגור את הסיר עם נייר אפייה ונייר כסף + מכסה
ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 3 וחצי שעות בלי לפתוח .
לאחר מכן ניתן להגיש ככה או לפרק אותו לחוטים של בשר מלא בטעמים מטריפים

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *