צלי כתף טרי בתנור בדקה וחצי
זמן הכנה
4 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
4 שעות
קל להכנה
בשרי
קילו צלי כתף טרי
2 כפות גדושות חרדל
חצי כוס דבש
חצי כוס שמן זית
כף מלח
כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית פלפל שחור דק
נערבב את כל התערובת יחד ונבריש את הנתח מכל הצדדים
ונכניס למקרר לשעה.
נחמם תנור על 170 מעלות .
נוציא את הנתח מהמקרר ונשפוך כוס מים בצידי הנתח.
נקמט ונרטיב נייר אפיה ונניח על גבי הצלי על מנת שלא יתייבש בתנור. נכסה שוב בנייר אפיה איכותי ועבה או כמה שכבות של נייר כסף.
נכניס לתנור למשך חמש שעות.
נוציא מהתנור וניתן לנתח להתקרר מעט
נניח על גבי קרש חיתוך
נפרוס ונחזיר לרוטב
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר