צלי בשר ברוטב פטריות עם בייבי תפוחי אדמה בתנור
זמן הכנה
4 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
4 שעות
קל להכנה
בשרי
2 קילו בשר כתף טרי2 בצלים גדולים
סלסלאת פטריות
חבילת תפוחי אדמה בייבי
2 כפות גדושות אבקת פטריות
כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
מלח
פלפל
2 כפות גדושות סילאן טבעי
רבע כוס שמן
בסיר עם רבע כוס שמן נצרוב היטב את הנתח בשר משני הצדדים
ונוסיף מים עד כיסוי .
נוסיף כף גדושה מלח גס 3 עלי דפנה וקורט פלפל אנגלי.
נבשל את הבשר למשך שעתיים.
נוציא את הבשר מהנוזלים ונקרר אותו לילה (או כמה שעות)
ונעבור לרוטב-
בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן כמה דקות ונוסיף את הפטריות והתפוחי אדמה
נוסיף את התבלינים והסילאן ונערבב.
נוסיף את הבשר ומים רותחים עד כיסוי.
נבשל על להבה גבוהה למשך עשרים דקות ולאחר מכן נכניס לתנור על 180 מעלות למשך שעתיים.
מידי פעם נפתח ונשקה את הבשר בנוזלים.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר