לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
צלי בשר ברוטב חמצמץ עם בטטה קיסביה

צלי בשר ברוטב חמצמץ עם בטטה קיסביה

סיר של צלי בשר שיוצא רך כמו חמאה עם ארטישוק ירושלמי- בטטה קיסביה שנותנת מתקתקות לסיר המדהים הזה. עם רוטב חמצמץ עדין וכוסברה מלא סבלנות ויש לכם את סיר החלומות

זמן הכנה

שלוש שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

צלי בשר ברוטב חמצמץ עם בטטה קיסביה

IMG_1492

קילו וחצי צלי בשר שבושל 3 שעות במים, מלח, פלפל אנגלי ועלי דפנה.
נקרר את הצלי לילה ונפרוס דק

1 בצל גדול פרוס דק
8 בטטה קיסביה מקולף
לרוטב-
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושות
לימון שלם סחוט
מלח
פלפל
כפית כמון
כפית כורכום
כף פפריקה גרוסה
רבע כוס שמן
נערבב הכל יחד ונניח בצד

נחמם סיר ונוסיף את הבצל,
נטגן ללא שמן עד שהבצל מגיר את הנוזלים שלו ומתייבש
לאחר מכן נוסיף 3 כפות שמן ונטגן עד הזהבה קלה
נוסיף את פרוסות הצלי בשר ומעליהם נניח את הבטטה קיסביה
נפזר את הרוטב מעל הכל
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונביא לרתיחה.
לאחר רבע שעה נניח נייר אפייה רטוב מעל ונכסה במכסה.
נבשל שעתיים וחצי על אש בינונית
נוריד מכסה ונצמצם נוזלים למשך רבע שעה נוספת.
בתאבון🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *