פשטידת כרובית וברוקולי חלבית
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
שעה
קל להכנה
חלבי
600 גרם כרובית טרייה
600 גרם ברוקולי טרי
2 זוקיני מגורד
4 ביצים
250 מל שמנת מתוקה
כוס קמח
מלח
פלפל
נבשל במים רותחים את הכרובית והברוקולי למשך עשרים דקות ונסנן,
נשים בקערה את כל הירקות
נשפוך את שאר המרכיבים ונערבב היטב
נשמן תבנית ונשפוך את התערובת
נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות אפיה למשך 50 דק/שעה עד שהפשטידה תופחת מעט ומוכנה.
באמצע התהליך ניתן לפזר מעט פרורי לחם / גבינה צהובה.
נגיש לצד סלט טרי וגבינות
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר