פריקסה
זמן הכנה
שעתיים
רמת קושי
בנוני
כשרות
פרווה
שעתיים
בנוני
פרווה
קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים
רבע כוס סוכר
4 כפות שמן
כף מלח
600 מ׳ל מים
כף ערק/וודקה
בקערת המיקסר נשים קמח סוכר ושמרים ונערבב קלות.
נוסיף את המים ונתחיל ללוש על מהירות נמוכה
נוסיף את השמן המלח והוודקה ונלוש למשך עשר דקות עד שהבצק חלק ויפה.
נוציא לקערת התפחה ונתפיח עד הכפלת הנפח.
לאחר מכן נוריד נפח ונתחיל לעשות צורות.
אני עשיתי בצורת רידוד ואחכ׳ קרצתי עם קורצן פריקסה .
ועכשיו נניח את הפריקסה להתפחה נוספת על גבי נייר אפייה.
נכסה עד הכפלת הנפח.
בנתיים נחמם סיר עם שמן. כשהשמן חם נטגן את הפריקסה משני הצדדים.
נמלא בכל טוב ונתענג.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר