לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.

פסטלים של פסח

אצלינו בבית פסטלים זה הנשנוש הכי טעים שמכינים בפסח. פסטל של פירה מתובל היטב ממולא בשר טחון מצופה קמח מצה וביצה ונכנס לטיגון. תכפילו כמויות כי זה הפסטל הכי טעים שתכינו😍

זמן הכנה

שעה

רמת קושי

בינוני

כשרות

בשרי

פסטלים של פסח

IMG_3333

6 תפוחי אדמה גדולים
חצי קילו בשר טחון
חופן כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
רבע כוס שמן
מלח
פלפל
כפית כמון
3/4 כוס קמח מצה
כפית כורכום

לטיגון:
3 ביצים
קמח מצה
שמן

נקלף את התפוחי אדמה ונחתוך לקוביות
נשים בסיר עם מים רותחים וכף מלח.
כשהתפוחי אדמה רכים נעביר לקערה ונמעך לפירה
נוסיף חצי כוס קמח מצה וכפית כורכום.
נערבב ונטעם שלא צריך עוד מלח, נניח בצד.
נחמם רבע כוס שמן במחבת ונוסיף את הבצל
נטגן עד להזהבה קלה ונוסיף את הבשר
נפורר עם מזלג ונוסיף את הכוסברה והתבלינים.
נבשל למשך כמה דקות ונשים בצד להתקרר

נרטיב את היידים עם מעט שמן ומים ונפתח כדור של פירה .
נמלא כף גדושה מהבשר ונדחוף מעט פנימה
נסגור מכל הצדדים נשטח בעדינות ונניח בצד.
נעשה ככה עם כל שאר הפירה והבשר
נחמם מחבת עם שמן
ניקח כל פסטל ונטבול אותו בקמח מצה ומיד לאחר מכן בביצה.
נכניס לשמן החם ונטגן משני הצדדים עד לתוצאה זהובה ויפה.
נניח על גבי נייר אפיה.
ונגיש חם

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *