פסטה פטוצ׳יני שמנת פסטו בייתי
זמן הכנה
עשרים דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
עשרים דקות
קל להכנה
חלבי
לפסטו-2 כוסות בזיליקום טרי
4 שיני שום
רבע כוס צנוברים
חצי כוס שמן זית איכותי
חצי כוס פרמז׳ן מגורד
כפית מלח
נטחן הכל יחד למרקם חלק.
להכנת הפסטה:
בסיר נרתיח פסטה בצורה אהובה עד שהיא מגיעה למצב אלדנטה.
במחבת נחמם את הפסטו ונוסיף 200 מל שמנת מתוקה
נוסיף 2 מצקות ממי בישול הפסטה.
נסנן את הפסטה ונשפוך לרוטב
נגרד פרמזן ונגיש עם עלי בזיליקום טריים.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר