פסטה עגבניות אטלקית עם קוביות דג אמנון
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
5 פילה דג אמון ללא עור חתוך לקוביות ומתובל במלח פלפל ושמן זית
חבילת ספגטי
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
כף רסק
עגבניות
5 שום קצוץ
חצי כוס שמן זית
מלח
חצי כפית סוכר חום
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית פפריקה
בזיליקום טרי
נחמם תנור ל170• ונכניס את הקוביות דג אל התנור למשך 12 דק
בסיר נחמם את השמן זית ונוסיף את השום
לאחר דקה בלבד נוסיף את העגבניות מרוסקות ואת הרסק עגבניות
נוסיף תבלינים ורבע כוס מים ונכסה למשך 20 דק.
במקביל נבשל פסטה לפי הוראות יצרן עד מצב אלדנטה
(2 דק פחות מהזמן שרשום על השקית)
נוסיף את הדג בעדינות לרוטב
נסנן את הפסטה ונוסיף לרוטב- נערבב בעדינות
ונבשל עוד שתי דק לאיחוד.
נגיש בצלחת יפה ונקשט בבזיליקום למעלה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר