פסטה ברוטב רוזה מושקע
כמו שידוע לכם פסטה זה המאכל האהוב עלי.
לפני כמה שנים היתה מסעדה בבית שמש בשם פרקסו
אכלתי שם מנת פסטה רוזה הכי מוצלחת שאכלתי בחיים.
עם השנים המסעדה נסגרה ואני נשארתי עם געגוע עצום לטעמים המיוחדים שהיו בה.
אני וחברה שלי ניסנו יחד לשחזר את הרוטב רוזה שלהם.
ואני שמחה לבשר לכם שקלעתי בול .
ואם אני אומרת לכם שזה הפסטה הכי טעימה שתכינו בחיים- תקשיבו לי ☺️
פסטה ברוטב רוזה מעגבניות טריות (ללא רסק בכלל)
הרוטב יכול לשמש כרוטב עגבניות ללא שמנת .
יוצא מוצלח לא פחות , שנתחיל?
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי