לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פסטה ברוטב רוזה מושקע

פסטה ברוטב רוזה מושקע

כמו שידוע לכם פסטה זה המאכל האהוב עלי. לפני כמה שנים היתה מסעדה בבית שמש בשם פרקסו אכלתי שם מנת פסטה רוזה הכי מוצלחת שאכלתי בחיים. עם השנים המסעדה נסגרה ואני נשארתי עם געגוע עצום לטעמים המיוחדים שהיו בה. אני וחברה שלי ניסנו יחד לשחזר את הרוטב רוזה שלהם. ואני שמחה לבשר לכם שקלעתי בול . ואם אני אומרת לכם שזה הפסטה הכי טעימה שתכינו בחיים- תקשיבו לי ☺️ פסטה ברוטב רוזה מעגבניות טריות (ללא רסק בכלל) הרוטב יכול לשמש כרוטב עגבניות ללא שמנת . יוצא מוצלח לא פחות , שנתחיל?

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

חלבי

פסטה ברוטב רוזה מושקע

פסטה ברוטב רוזה מושקע

350 גר פסטה
50 גרם חמאה
רבע כוס שמן זית איכותי
150 מ׳ל שמנת מתוקה 38%
6 עגבניות תמר גדולות קלופות
5 שיני שום פרוסות
עלה אורגנו טרי
חופן בזיליקום
מלח
כפית פלפל צ׳ילי גרוס
כף גדושה סילאן טבעי 100%
פרמז׳ן מגורד

במחבת נשים את השמן זית החמאה והאורגנו.
נדליק את האש לשתי דקות ומיד לאחר מכן נוסיף את העגבניות, נוסיף גם רבע כוס מים ונכסה את המחבת למשך חצי שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם .
בשלב הזה נוסיף את המלח . פלפל צ׳ילי וסילאן .
נוסיף גם את הבזיליקום ונבשל עוד רבע שעה עד שהרוטב מצתמצם לגמרי ולא נשארים נוזלים.
במשך הבישול נמעך מעט את העגבניות ונעזור להם להפוך לריבה לפני הוספת השמנת.
נבשל פסטה לפני הוראות יצרן – פחות 2 דק.
נוסיף למחבת את השמנת מתוקה .
נסנן את הפסטה ונוסיף לסיר , נערבב הכל יחד ונוסיף מעט פרמז׳ן .
נבשל עוד דקה -שתיים ונכבה את האש
נגיש על צלחת יפה ונוסיף בזיליקום טרי.
ועכשיו תמזגו לכם כוס יין איכותי ותהנו מארוחה לא פחות ממסעדת מישלן . תסמכו עלי❤️
*ממליצה לא לוותר על שום מרכיב במנה –
היא מדוייקת בול ככה !

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *