פנקייק עם רוטב קרמל ושוקולד חלב
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
חצי שעה
קל להכנה
חלבי
לפנקייקים-
2 כוסות קמח
4 כפות סוכר
קורט מלח
2 כפות אבקת אפיה
2 ביצים L
2 כוסות חלב
כפית מחית ווניל
50 גרם חמאה מומסת
בקערה נשים את כל היבשים ונערבב
נוסיף את הרטובים ונערבב היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
נכניס למקרר למנוחה של חצי שעה
להכנת הפנקיים-
במחבת טפלון מיועדת לפנקייקים נשים חתיכה קטנה של חמאה וניתן לה להנמס.
ננקה את המחבת עם נייר סופג ונעבוד על אש בינונית
ניקח מצקת קטנה ונשפוך 3/4 תלוליות מהבלילה
נחכה עד שנוצרים לנו בועות על כל הפנקייק וזה השלב שנהפוך לצד השני לעוד דקה נוספת.
לרוטב קרמל ושוקולד חלב-
כוס סוכר
רבע כוס מים
חצי כוס שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
בסיר נשים סוכר ומים ונדליק את האש
נערבב מעט וניתן לסוכר ומים להתקרמל.
התהליך יקח בין 8-12 דק
הקרמל מוכן כשהוא הופך משקוף לצבע חום
שימו לב לא לשרוף אותו
כשהקרמל הופך לצבע חום מיד נכבה את האש ונוסיף חמאה ושמנת
נערבב היטב ונוסיף את השוקולד הקצוץ
נערבב היטב ונניח בצד.
נגיש בצלחת יפה את כל הפנקייקים ומעליהם נשפוך את הרוטב קרמל
בתאבון🫶🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר