לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פלטת חריפים

פלטת חריפים

הפלטת חריפים שכולם יאהבו בשולחן. ארבע סוגי חריף שבאים בטוב עם כל ארוחה😍

זמן הכנה

רבע שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

פלטת חריפים

IMG_1026

לפלפל ירוק שלם-
ניקח 6 פלפלים וננעץ בהם בעזרת סכין כמה חורים בכל פלפל.
נחמם מחבת עם שמן ונטגן משני הצצדים עד שהפלפל מתרכך ומקבל צבע יפה
נוציא מהשמן ונכניס לשקית זיפלוק
נסגור וניתן לפלפלים ״להזיע״ שיהיה קל לקלף אותם
אחרי שמתקררים נקלף ונניח בצד.

נעבור לסחוג ירוק לימוני👇🏻
במעבד מזון נשים-
5 פלפלים חריפים חתוכים גס
3 שיני שום
2 גבעולי סלרי יחד עם העלים
חופן כוסברה
חצי לימון קלוף ללא גרעינים
נטחן עד למרקם כמעט טחון
נסנן מנוזלים במסננת צפופה ונניח בקערה

נתבל במלח
חצי כפית כמון
רבע כוס שמן
רבע כוס שמן זית

לסחוג האדום👇🏻
במעבד מזון נשים:
8 פלפל צ׳ילי חתוכים גס
1 פלפל ירוק חתוך גס
שן שום
נטחן עד למרקם כמעט חלק ונניח בקערה
נוסיף מלח
רבע כפית כמון
רבע כוס שמן
רבע כוס שמן זית

לסלסת עגבניות👇🏻
במעבד מזון נשים:
3 עגבניות
חופן כוסברה
שן שום
חתיכת לימון קטנה ללא קליפה
נטחן עד למרקם חלק ונוסיף מלח ומעט שמן זית

להגשה:
ניח קערה שטוחה ויפה ונניח את הפלפלים הקלופים
עליהם נפזר מלח גס ושמן זית
ליד הפלפלים נניח כפות יפות מכל סוג של סחוג.
והנה לכם פלטת חריפים טעימה ומרשימה🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *