פיתות/לאפות ביתיות
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
בינוני
כשרות
פרווה
שעה וחצי
בינוני
פרווה
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים (כוס מידה)
רבע כוס שמן זית
כף מלח
בקערת המיקסר נשים את המים השמרים והסוכר וניתן להם לתסוס במשך רבע שעה.
לאחר מכן נוסיף את הקמח ונתחיל ללוש
לאחר שתי דקות נוסיף את המלח והשמן זית ונלוש עוד עשר דק עד שמתקבל בצק רך ודביק.
נעביר לקערת התפחה .
נתפיח עד הכפלת הנפח ולאחר מכן נחלק את הבצק ונעשה כדורים.
נפתח כל כדור עם מעט שמן ומערוך (לא צריך להיות סימטרי) ונניח על גבי מחבת/טאבון למשך 30 שניות
נהפוך לעוד 15/20 שניות ונוציא למגבת נקייה.
נעשה כך עם כל שאר הבצק .
*אופן הכנת הפיתות מהתחלה עד הסוף נמצא בהייליט*
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר