לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פיתות/לאפות ביתיות

פיתות/לאפות ביתיות

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

בינוני

כשרות

פרווה

פיתות/לאפות ביתיות

פיתות לאפות ביתיות

קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים (כוס מידה)
רבע כוס שמן זית
כף מלח

בקערת המיקסר נשים את המים השמרים והסוכר וניתן להם לתסוס במשך רבע שעה.
לאחר מכן נוסיף את הקמח ונתחיל ללוש
לאחר שתי דקות נוסיף את המלח והשמן זית ונלוש עוד עשר דק עד שמתקבל בצק רך ודביק.
נעביר לקערת התפחה .
נתפיח עד הכפלת הנפח ולאחר מכן נחלק את הבצק ונעשה כדורים.
נפתח כל כדור עם מעט שמן ומערוך (לא צריך להיות סימטרי) ונניח על גבי מחבת/טאבון למשך 30 שניות
נהפוך לעוד 15/20 שניות ונוציא למגבת נקייה.
נעשה כך עם כל שאר הבצק .
*אופן הכנת הפיתות מהתחלה עד הסוף נמצא בהייליט*

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *