פיצות אישיות מבצק חלבי
פיצות שמנמנות מבצק חלבי עשיר מוצרלה מגורדת ורוטב עגבניות קלאסי
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
בינוני
כשרות
חלבי
שעה וחצי
בינוני
חלבי
חצי קילו קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
350 מל חלב
40 גר חמאה חתוכה לקוביות
לרוטב:
חצי בקבוק מחית עגבניות חלקה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה סוכר
פלפל שחור
חצי כפית אורגנו יבש
2 כפות שמן זית
בקערת המיקסר נשים שמרים סוכר וחלב נערבב ונניח בצד חמש דק.
נוסיף את הקמח אל הקערה ונלוש למשך 8 דקות
נוסיף את החמאה והמלח ונלוש למשך חמש דקות נוספות.
נוציא את הבצק להתפחה עד הכפלת הנפח
לאחר מכן נעשה כדורי בצק וניתן להם לנוח עשר דק
לאחר שנחו מעט נפתח אותם בעדינות בעזרת הידים
נמרח רוטב עגבניות ונפזר גבינה מגורדת.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 20 דק או עד שהן מזהיבות יפה למעלה ולמטה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר