פיצה מבצק ללא התפחה
את הפיצה הזו אני מכינה כשבאלי משהו זריז בלי יותר מידי עבודה.מכינה בצק שלא דורש התפחה רוטב בסיס וזה הכל
זמן הכנה
40 דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
40 דקות
קל להכנה
חלבי
500 גרם קמח פיצה
300 מל מים פושרים
כף שמרים
רבע כוס סוכר
כפית מלח
רבע כוס שמן זית
לרוטב:
2 כפות גדושות רסק עגבניות
חצית פחית עגבניות מרוסקות
כפית שום כתוש
חופן בזיליקום קצוץ
כפית מלח
כפית סוכר
כפית אורגנו
3 כפות שמן זית
נתחיל בלשים את השמרים הסוכר והמים בכוס וניתן להם לנוח בצד עד שהם תוססים.
בקערת המיקסר נשים קמח ונשפוך את השמרים התוססים
נתחיל ללוש לחמש דק על מהירות נמוכה.
לאחר חמש דק נוסיף מלח ושמן זית ונלוש עוד חמש דק נוספים.
נחלק את הבצק ל-2 כדורים וכל כדוק נפתח לעיגול על נייר אפיה משומן.
נערבב את מרכיבי הרוטב ונשפוך על הבצק.
נמרח באופן אחדי ונפזר מוצלה ופרמז׳ן מגורד
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שהפיצה מזהיב למטה ולמעלה באופן אחיד.
נפזר בזיליקום טרי ונגיש חם.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר