לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פיצה בייתית מבצק ספינג׳י

פיצה בייתית מבצק ספינג׳י

מתכון מעולה לפיצה בייתית מבצק שמאוד קל להכנה אפשר ללוש אותו בידיים. הפיצה נשמרת מצויין בהקפאה והרוטב שלה זה הרוטב הכי טעים לפיצה ! תהנו ותספרו לי איך יצא לכם😍

זמן הכנה

שעתיים

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

חלבי

פיצה בייתית מבצק ספינג׳י

IMG_7133

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים (כוס מדידה)
הבצק צריך לצאת דליל אבל עדיין כזה שאפשר לתפוס אותו אז אם יש צורך תוסיפו עוד חצי כוס/כוס מים.
רבע כוס שמן זית
כף מלח

להכנת הרוטב:
קופסת רסק עגבניות 200 גרם
2 כפות מיונז (לא לוותר !!)
3 כפות שמנת מתוקה
3 כפות שמן זית
חצי כוס מים
מלח פלפל
כפית אורגנו
כפית פפריקה
5 שיני שום כתושות
חצי כפית שום גבישי
כפית סוכר
נערבב הכל היטב יחד ונשמור בצד

בקערה נשים קמח סוכר ושמרים ונערבב
נוסיף את המלח ונערבב שוב.
נוסיף גם את המים והשמן ונלוש כמה דק עד לאיחוד הבצק
נכסה ל20 דק ולאחר מכן נלוש שוב ונכניס אוויר לבצק
נכסה לעוד 40 או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

נדליק תנור על 180 מעלות אפייה*

אופן הרכבת הפיצה:
נשמן מעט את היידים והתבנית עם שמן זית.
הבצק מאוד דליל אל תבהלו זו הסיבה שהוא יוצא נורא אוורירי וזה מעולה לנו.
נחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים -שמתאימים בדיוק ל2 תבניות תנור גדולות.
ניקח חתיכת בצק ונפתח בעדינות על גבי נייר אפייה.
נמרח מהרטוב בנדיבות ונפזר על כל שטח הבצק.
נפזר גבינה ותוספות שאנחנו אוהבים ונכניס לאפייה של 20 דק או עד שהפיצה שחומה יפה מלמטה.

בתאבון🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *