פוטטוס קריספיים מבחוץ ונימוכים מבפנים.
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה
קל להכנה
פרווה
7 תפוחי אדמה
כף גדושה מיונז
כף גדושה קורנפלור
רבע כוס שמן זית
מלח
פלפל
כף שום כתוש
כפית גריל עוף
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
כפית פלפל שאטה גרוס
בסיר עם מי מלח נבשל את התפוחי אדמה עד ריכוך חלקי.
נסנן ונניח בצד
נערבב את כל מרכיבי המתבל ונערבב יחד עם התפוחי אדמה.
נניח על גבי נייר אפיה ונכניס לתנור על 200 מעלות עד הזהבה יפה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר