לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
פאי רועים/פסטל או איך שאתם בוחרים לקרוא לוהעיקר שזה טעים ברמות

פאי רועים/פסטל או איך שאתם בוחרים לקרוא לוהעיקר שזה טעים ברמות

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

פאי רועים/פסטל או איך שאתם בוחרים לקרוא לוהעיקר שזה טעים ברמות

פאי רועים פסטל או איך שאתם בוחרים לקרוא לוהעיקר שזה טעים ברמות

6 תפוחי אדמה
בצל גדול קצוץ
חצי קילו בשר טחון
חצי צרור כוסברה
מלח
פלפל
כפית כמון
כפית כורכום
רבע כוס שמן
רבע כוס שמן זית

את התפוחי אדמה נקלף ונבשל,
כשהם רכים נמעך לפירה
נוסיף מלח כורכום ושמן זית נערבב ונשים בצד
במחבת נשים שמן ונטגן את הבצל
נוסיף את הכוסברה והבשר נוסיף מלח פלפל וכמון ונערבב
נשים בתבנית שכבת פירה ואז את הבשר ולאחר מכן עוד שכבת פירה
נזלף מעט שמן זית ונעשה צורות עם מזלג
נכניס לתנור לחצי שעה 180 מעלות עד שמזהיב קלות

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *