עוף עם זיתים ותפוחי אדמה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
6 ירכי עוף טרי
קופסאת זיתים שהרתחנו פעמיים כדי להוציא את המרירות.
2 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
4 שיני שום פרוסות דק
מלח
פלפל
כפית חוויג׳
כפית כמון
כפית כורכום
רבע כוס שמן
עלי סלרי קצוץ לקישוט
נמם סיר ונשפוך את השמן.
נוסיף את העוף כשהעור שלו כלפי מטה.
כהעוף מזהיב יפה נהפוך אותו ונוסיף את הזיתים התפוחי אדמה והשום.
נוסיף את התבלינים ונשים 3 כוסות מים רותחים.
נשים את הסיר על להבה גבוהה למשך רבע שעה ולאחר מכן נכסה את הסיר ונשים על אש נמוכה שעה ורבע/וחצי.
ברבע שעה האחרונה נוריד את המכסה כדי לצמצם את הנוזלים ולהעשיר את הטעמים.
נפזר סלרי קצוץ ונגיש עם אורז לבן.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר