עוף עם זיתים ברוטב אדום
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
8 שוקיים
1 קופסאת שימורים גדולה של זיתים שהרתחנו פעמיים על מנת להוציא את המרירות.
200 גרם רסק עגבניות
1 גמבה חתוכה לרצועות
8 שיני שום חתוכים לפרוסות
חצי כוס שמן
כפית סוכר
כף מלח
כפית פלפל שחור
כפית כמון
חצי כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה גרוסה
חופן כוסברה
בסיר לחמם שמן ולטגן מעט את הגמבה.
להוסיף את השום ומיד גם את הרסק.
לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים ורבע כוס מים שלא ישרפו.
לערבב הכל עד שמבעבע להוסיף את העוף והזייתים .
להוסיף מים עד כיסוי ומעט כוסברה.
לבשל רבע שעה על אש גבוהה ולאחר מכן ארבעים דק על אש קטנה מכוסה
לאחר מכן להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך רבע שעה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר