לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
עוף טנזיה בריבת בצל

עוף טנזיה בריבת בצל

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

עוף טנזיה בריבת בצל

עוף טנזיה בריבת בצל

4 בצלי פרוסים דק
5 כפות שמן
8 שוקיים
חבילת ערמונים בוואקום של
חופן צימוקים לבנים
חופן משמש
כף גדושה סוכר חום
כף מלח
כף שטוחה כורכום
כפית קינמון
סיבוב סילאן טבעי כוס וחצי מים

בסיר רחב נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נוסיף סוכר חום ונטגן לאט לאט ובסבלנות עד שהבצל מקבל צבע זהוב ויפה.
נוסיף את העופות והתבלינים
נוסיף צימוקים משמשים וערמונים
נוסיף סילאן ונערבב הכל יחד
נוסיף מים חמים ונבשל על אש גבוהה כרבע שעה
נוריד לאש נמוכה ונבשל שעה וחצי עד שהתבשיל הופך לריבה.
ברבע שעה האחרונה נבשל ללא מכסה כדי להעמיק טעמים
נגיד לצד אורז לבן.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *