עוף טנזיה בריבת בצל
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
4 בצלי פרוסים דק
5 כפות שמן
8 שוקיים
חבילת ערמונים בוואקום של
חופן צימוקים לבנים
חופן משמש
כף גדושה סוכר חום
כף מלח
כף שטוחה כורכום
כפית קינמון
סיבוב סילאן טבעי כוס וחצי מים
בסיר רחב נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נוסיף סוכר חום ונטגן לאט לאט ובסבלנות עד שהבצל מקבל צבע זהוב ויפה.
נוסיף את העופות והתבלינים
נוסיף צימוקים משמשים וערמונים
נוסיף סילאן ונערבב הכל יחד
נוסיף מים חמים ונבשל על אש גבוהה כרבע שעה
נוריד לאש נמוכה ונבשל שעה וחצי עד שהתבשיל הופך לריבה.
ברבע שעה האחרונה נבשל ללא מכסה כדי להעמיק טעמים
נגיד לצד אורז לבן.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר