לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
עוף בתוספת תפוחי אדמה ובטטה בתנור

עוף בתוספת תפוחי אדמה ובטטה בתנור

את המתכון הזה של העוף אין מצב שאתם לא גוזרים ושומרים . זה מתכון הכי מוצלח שלי לעוף בתנור, כזה שתמיד אוהבים. התיבול המושלם בתוספת רוטב צ׳ילי מתוק והחום של התנור עושים לעוף פלאים.

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

עוף בתוספת תפוחי אדמה ובטטה בתנור

עוף בתוספת תפוחי אדמה ובטטה בתנור

4 שוקיים
4 ירכיים
2 תפוחי אדמה פרוסים לסירות
2 בטטות פרוסות לסירות

לרוטב:
מלח
פלפל שחור
כף פפריקה
כף פפריקה גרוסה
כף שטוחה כורכום
4 שיני שום כתושות
חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק
רבע כוס שמן

נרפד תבנית המיועדת לתנור בנייר אפיה
נניח את העוף התפוחי אדמה והבטטות
נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונשפוך מעל הכל
׳נעסה׳ את העוף והתפוחי אדמה
נוסיף כוס מים בצדדים
נניח נייר אפיה רטוב בצמוד לעוף ולאחר מכן נכסה בנייר כסף.
נאטום היטב ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי.
ברבע שעה האחרונה נוריד מכסה להשחמה

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *