עוף בריבת בצל וערמונים
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
8 שוקיים
חצי כוס שמן
שקית ערמונים
מלח
פלפל
2 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון
כפית כורכום
לחמם סיר לשים את הבצל ולייבש למשך רבע שעה .
לא לשכוח לערבב תמיד!
לאחר מכן נוסיף את התבלינים והשמן ונטגן עוד חמש דקות.
נוסיף את העופות והערמונים
ונוסיף כוס מים בלבד!
נבשל עשרים דק על אש גבוהה ונכניס לתנור לשעה עד שהבצל והעוף ממש מתקרמלים !
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר