לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
עוף בריבת בצל וערמונים

עוף בריבת בצל וערמונים

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

עוף בריבת בצל וערמונים

עוף בריבת בצל וערמונים ראשי

3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
8 שוקיים
חצי כוס שמן
שקית ערמונים
מלח
פלפל
2 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון
כפית כורכום

לחמם סיר לשים את הבצל ולייבש למשך רבע שעה .
לא לשכוח לערבב תמיד!
לאחר מכן נוסיף את התבלינים והשמן ונטגן עוד חמש דקות.
נוסיף את העופות והערמונים
ונוסיף כוס מים בלבד!
נבשל עשרים דק על אש גבוהה ונכניס לתנור לשעה עד שהבצל והעוף ממש מתקרמלים !

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *