עוגת שמרים של פעם
עוגת שמרים פרווה במלית קקאו שנספגת בעוגה והופכת אותה לעסיסית בצורה יוצאת דופן
זמן הכנה
שעתיים
רמת קושי
בינוני
כשרות
פרווה
שעתיים
בינוני
פרווה
קילו קמח
1 וחצי כף שמרים יבשים
7 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים L
200 גר נטורינה בטעם חמאה (או חמאה)
450 מל מים פושרים
למילוי:
2 כוסות סוכר
כוס אבקת קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס שמן
כף גדושה קינמון
בקערת המיקסר לשים סוכר שמרים ומים .
לאחר עשר דק שהשמרים תוססים להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הנטורינה.
ללוש כשלוש דקות .
להוסיף את הנטורינה וללוש עוד עשר דקות!
להוציא את הבצק לקערה משומנת ולהתפיח כשעה-שעה וחצי.
במקביל להכין את המילוי:
נערבב את כל מרכיבי המילוי יחד ונשים לנוח במקרר.
כשהבצק תפח להוריד אוויר ולחלק אותו ל6-8 עיגולים שווים.
לשמן מעט משטח עבודה ולפתוח כל בצק .
לשים מילוי לגלגל ולעשות צורה .
לשים בהתפחה חצי שעה ובנתיים להדליק תנור על 170 מעלות.
להבריש את השמרים בביצה ומעט סילאן .
להכניס לתנור 35-40 דק תלוי בסוג התנור.
כשהשמרים יוצאים מהתנור להבריש אותם במי סוכר .
מי סוכר:
כוס סוכר וכוס מים להרתיח עד המסה מלאה .
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר