לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת שמרים של פעם

עוגת שמרים פרווה במלית קקאו שנספגת בעוגה והופכת אותה לעסיסית בצורה יוצאת דופן

זמן הכנה

שעתיים

רמת קושי

בינוני

כשרות

פרווה

עוגת שמרים של פעם

עוגת שמרים של פעם

קילו קמח
1 וחצי כף שמרים יבשים
7 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים L
200 גר נטורינה בטעם חמאה (או חמאה)
450 מל מים פושרים

למילוי:
2 כוסות סוכר
כוס אבקת קקאו
חצי כוס שוקולית
כוס שמן
כף גדושה קינמון

בקערת המיקסר לשים סוכר שמרים ומים .
לאחר עשר דק שהשמרים תוססים להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הנטורינה.
ללוש כשלוש דקות .
להוסיף את הנטורינה וללוש עוד עשר דקות!

להוציא את הבצק לקערה משומנת ולהתפיח כשעה-שעה וחצי.
במקביל להכין את המילוי:
נערבב את כל מרכיבי המילוי יחד ונשים לנוח במקרר.
כשהבצק תפח להוריד אוויר ולחלק אותו ל6-8 עיגולים שווים.
לשמן מעט משטח עבודה ולפתוח כל בצק .
לשים מילוי לגלגל ולעשות צורה .
לשים בהתפחה חצי שעה ובנתיים להדליק תנור על 170 מעלות.
להבריש את השמרים בביצה ומעט סילאן .
להכניס לתנור 35-40 דק תלוי בסוג התנור.
כשהשמרים יוצאים מהתנור להבריש אותם במי סוכר .
מי סוכר:
כוס סוכר וכוס מים להרתיח עד המסה מלאה .

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *