עוגת קרמבו
העוגה הרשמית שמבשרת לנו על החורף
עוגת קרמבו שבנויה מ3 שכבות
עוגת שוקולד עשירה מעליה קרם ווניל ומעליו גנאש שוקולד.
מאוד קלה ותמיד מצליחה😍
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
שעה
קל להכנה
חלבי
לבסיס העוגת שוקולד:
200 גרם קמח
30 גרם אבקת קקאו
200 גרם סוכר
כף שטוחה אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
2 ביצים L
80 מל שמן
240 מל חלב
120 מל מים פושרים
לקרם-
500 מל שמנת מתוקה
שקית פודינג ווניל
רבע כוס סוכר
כפית מחית ווניל
לגנאש שוקולד-
150 גרם שוקולד מריר
150 מל שמנת מתוקה
בקערה ראשונה נשים ביצים וסוכר ונקציף למשך 3/4 דק
נוסיף את שאר הרטובים ונערבב .
בקערה שניה נשים את כל היבשים נערבב היטב ונוסיף אל הרטובים.
נערבב עד איחוד בלבד ונשפוך לתבנית משומנת עגולה קוטר 24 .
נכניס לתנור שחומם מראש על 160/170 מעלות (תלוי בכמה חזק התנור שלכם)
למשך 35/40 דק
איך יודעים שהיא מוכנה? מכניסים קיסם לאמצע העוגה ואם הוא יבש היא מוכנה.
נוציא את העוגה מהתנור ובנתיים נכין את הקרם.
בקערה נשים שמנת מתוקה . סוכר, פודינג ומחית ווניל
נקציף עד שהקרם יציב
כשהעוגה מתקררת מעט נשים את הקרם מעליה ונשטח.
נכניס למקרר ונכין את הגנאש שוקולד.
בקערה נשים את השוקולד והשמנת ונמיס בפולסים במיקרוגל
כשהשוקולד נמס נערבב היטב ונשפוך על העוגה
ניתן לה להתייצב שעתיים לפחות במקרר ונגיש קר.
בתאבון🫶🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר