לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

העוגה הרשמית שמבשרת לנו על החורף עוגת קרמבו שבנויה מ3 שכבות עוגת שוקולד עשירה מעליה קרם ווניל ומעליו גנאש שוקולד. מאוד קלה ותמיד מצליחה😍

זמן הכנה

שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

חלבי

עוגת קרמבו

IMG_2487

לבסיס העוגת שוקולד:

200 גרם קמח
⁠30 גרם אבקת קקאו
200 גרם סוכר
כף שטוחה אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
2 ביצים L
80 מל שמן
240 מל חלב
120 מל מים פושרים

לקרם-
500 מל שמנת מתוקה
שקית פודינג ווניל
רבע כוס סוכר
כפית מחית ווניל

לגנאש שוקולד-
150 גרם שוקולד מריר
150 מל שמנת מתוקה

בקערה ראשונה נשים ביצים וסוכר ונקציף למשך 3/4 דק
נוסיף את שאר הרטובים ונערבב .
בקערה שניה נשים את כל היבשים נערבב היטב ונוסיף אל הרטובים.
נערבב עד איחוד בלבד ונשפוך לתבנית משומנת עגולה קוטר 24 .
נכניס לתנור שחומם מראש על 160/170 מעלות (תלוי בכמה חזק התנור שלכם)
למשך 35/40 דק
איך יודעים שהיא מוכנה? מכניסים קיסם לאמצע העוגה ואם הוא יבש היא מוכנה.
נוציא את העוגה מהתנור ובנתיים נכין את הקרם.

בקערה נשים שמנת מתוקה . סוכר, פודינג ומחית ווניל
נקציף עד שהקרם יציב

כשהעוגה מתקררת מעט נשים את הקרם מעליה ונשטח.
נכניס למקרר ונכין את הגנאש שוקולד.

בקערה נשים את השוקולד והשמנת ונמיס בפולסים במיקרוגל
כשהשוקולד נמס נערבב היטב ונשפוך על העוגה
ניתן לה להתייצב שעתיים לפחות במקרר ונגיש קר.

בתאבון🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *