עוגת גבינה ופרורים
עוגת גבינה פרורים קלאסית והכי טעימה בעולם
זמן הכנה
60 דקות
רמת קושי
בינוני
כשרות
חלבי
60 דקות
בינוני
חלבי
לתחתית ולשכבת הפירורים-
200 גרם חמאה קרה
210 גרם קמח לבן
150 גרם אבקת סוכר
כפית מחית וניל
קורט מלח
למלית הגבינה:
500 מ׳ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינת מסקרפונה
כפית מחית וניל
3 כפות סוכר
נתחיל בתחתית ושכבת הפירורים:
במיקסר עם וו גיטרה נשים את כל המצרכים ונערבל היטב עד שמתקבל בצק אחיד.
נשטח אותו על גבי נייר אפיה ונכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד להזבה רצוי .
נוציא מהתנור נקרר נפורר את הבצק ונניח בצד.
אופן הכנת מלית הגבינה:
במיקסר נשים את השמנת המתוקה הסוכר והווניל
נקציף עד למרקם ׳יוגורט׳ נוסיף את הגבינות ונקציף עד לקרם יציב.
בתבנית נפזר חצי מכמות הפירורים
נוסיף את מלית הגבינה ונשטח
נפזר את שאר הפרורים באופן אחיד ונכניס למקרר להתייצבות.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר