לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
עוגיות שוקו צ׳יפס הכי מוצלחות שתכינו

עוגיות שוקו צ׳יפס הכי מוצלחות שתכינו

את המתכון הזה הכרתי לכם לפני 3 שנים. עוד הרבה קודם הייתי מוכרת את העוגיות האלה והן היו העוגיות האהובות על כולם. כשכבר הפסקתי למכור החלטתי להעביר לכם את המתכון ואין בית שלא הכין אותו. מתכון מוצלח ומדוייק מצד אחד שוקולדי בטירוף ומצד שני קיק מלוח בזכות המלח גס. עוגיות שרכות מבפנים ומעט קריספיות מבחוץ. בקיצור קודם כל תשמרו את המתכון ותקראו אותו עד הסוף כי בסוף יש טיפים חשובים להצלחה שלו. יאלה בואו נתחיל👇🏻

זמן הכנה

שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

חלבי

עוגיות שוקו צ׳יפס הכי מוצלחות שתכינו

עוגיות שוקו צ׳יפס הכי מוצלחות שתכינו

200 גרם קוביות חמאה
200 גרם סוכר חום כהה
150 גרם סוכר לבן
2 ביצים
400 גרם קמח לבן מנופה
רבע כפית מלח גס
כפית אבקת סודה לשתיה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב

בקערת המיקסר נשים חמאה וסוכרים ונערבל עם וו גיטרה עד למשחה חלקה.
נוסיף ביצים ומלח גס ונערבל עוד שתי דק.
נוסיף קמח ואבקת סודה לשתיה ונערבל לחמש שניות
נוסיף את השוקולדים ונערבל עד איחוד בלבד.
נכדרר כדורים שווים בגודלם ונקפיא למשך חצי שעה לפחות
נחמם תנור על 170 מעלות אפיה
נרפד תבנית עם נייר אפיה ונניח את הכדורי עוגיות במרווחים שווים.
נכניס לתנור למשך 15 בדיוק
מיד כשנוציא נמעך קלות את העוגיות עם תחתית של כוס/צלחת, מה שמבטיח לנו עוגיה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים
ניתן לה מעט להתייצב ונשמור בקופסא אטומה .

טיפים👇🏻
*העוגיות הכי טעימות באותו יום, לאחר מכן הן פחות מוצלחות
אז המלצה שלי היא להכין את כל הכמות של הבצק עוגיות, ולאחר כדרור והקפאה נשמור בשקית זיפלוק אטומה במקפיא, וכל פעם שנרצה עוגיות טריות נוציא מהמקפיא ונאפה אותן.
*הסוכר חום מבטיח לנו עוגיה קרמלית מושלמת
אל תוותרו עליו.
*תשתמשו בשוקולד איכותי עם אחוזים גבוהים ככה העוגיה תהיה טעימה יותר.
*אל תוותרו על שלב ההקפאה הוא מאוד חשוב במרקם הסופי של העוגיה.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *