לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.

ספינג'

שניה לפני שמתחילים במתכון לספינג׳ שלי קבלו כמה טיפים זהב לספינג׳ שתמיד מצליח !! את הספינג׳ שנים הכנתי ללא מיקסר בצורה כזו שערבבתי את כל המצרכים ביד בקערה גדולה וככה גם אמא שלי וסבתא שלי עושות. עד שגיליתי שיטה הרבה יותר קלה עם תוצאות .. - תראו כבר לבד🤫 אז אני משתמשת במיקסר עם וו גיטרה. מה ש-וו גיטרה עושה בעצם הוא מכניס מלא אוויר לתוך הבצק . הוא עושה לנו את פעולת הערבוב וה׳קיפולים׳ שכביכול עושים כשמכינים בצד ביד. יחד עם כל הנוזלים שמכניסים לבצק והפעולת לישה המיוחדת שלו מתקבל בצק מטורף. מפוצץ אוויר ללא שום מאמץ !! ועוד טיפ זהב- יצא לי להכין בצק ספינג׳ ולשמור במקרר ויום למחרת התוצאה היתה מעולה !! אז אם באלכם להכין יום קודם ולשמור במקרר מומלץ ביותר. טיפ אחרון- כשאתם מטגנים את הספינג׳ תתחילו עם שמן חם מאוד תניחו את הספינג׳ ולאחר מכן תנמיכו את הלהבה כדי שהספינג׳ יתבשל מבפנים. ברגע שהוא מקבל צבע זהוב ויפה נהפוך אותו ולאחר דקה נגביר שוב את הלהבה עד שהוא מוכן מהצד השני. יאלה בואו נתחיל במתכון - הצלחה מובטחת!

זמן הכנה

שעה וחצי

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

ספינג'

ספינג'

קילו קמח מנופה
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 ביצה L
850 מ׳ל מים
חצי כפית מלח
כפית ערק

את כל המצרכים נשים בקערת המיקסר .
נחבר וו גיטרה ונתחיל ללוש על מהירות בינונית לחמש דק.
נגביר מעט את מהירות הלישה ונלוש עוד 7 דק.
נעביר את הבצק לקערה משומנת ונתפיח כשעה או עד הכפלת הנפח.
נחמם סיר עם בקבוק וחצי שמן.
כשהשמן חם מאוד ניקח כדור בצק בעזרת ידים רטובות ונעשה חור באמצע.
נזרוק בעדינות את הספינג׳ לסיר ונטגן משני הצדדים.
נטבול בסוכר ונניח בקערה.
באלכם טיפ זהב שגילתי רק לאחרונה?
תצפו את הספינג׳ים שלכם בסוכר כשהם עוד חמים מאוד תניחו את כולם בקערה ומיד תכסו בניילון נצמד.
התוצאה שמתקבלת מטורפת!! הסוכר בעצם נמס ונוצר סירופ דביק מסביב לספינג׳ זה מושלם אתם חייבים לנסות .

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *