ספגטי ברוטב שמן זית וזוקיני
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
חבילת זוקיני בייבי4 שיני שום
חצי כוס שמן זית איכותי
מלח
פלפל
חצי חבילת ספגטי
נחמם שמן זית במחבת ונוסיף את השום לדקה
נוציא את השום ונכניס את פרוסות הזוקיני.
נתבל במלח ים ופלפל גרוס
ונטגן על אש גבוהה 5/7 דק .
במקביל נבשל את הספגטי במי מלח
נוסיף 2 מצקות ממי הפסטה אל הזוקיני ונוסיף את הספגטי המסונן
נוסיף חופן פרמז׳ן מגורד ונערבב היטב ליצור רוטב קטיפתי.
נגיש עם מעט שמן זית ופלפל שחור.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר