ספגטי ברוטב בשמל שמנת וגבינות
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
חצי שעה
קל להכנה
חלבי
שקית ספגטי מבושל לפי הוראות יצרן
50 גרם חמאה
4 שיני שום כתושות
רבע כוס קמח
כוס וחצי חלב
250 מ׳ל שמנת מתוקה
מלח
פלפל
נגיעה אגוז מוסקט
250 גרם פרמזן מגורד
300 גרם מוצרלה
במחבת רחבה נחמם את החמאה ונוסיף את השום
נטגן כמה שניות ונוסיף את הקמח
נערבב בעזרת מטרפה עד שכל הקמח הופך לגושים.
נוסיף את החלב ונערבב היטב עד שאין גושים.
נוסיף את השמנת והתבלינים ונערבב
במקביל נבשל את הפסטה, וכשהיא מוכנה (בשלתי פחות 2 דק) נסנן ונשפוך לרוטב
נוסיף פרמזן ונערבב היטב
נשפוך לתבנית ונפזר מלמעלה מוצרלה
נכניס לתנור ל10 דק על תוכנית עליונה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר